Schildersbedrijf

Wij bieden u vele mogelijkheden

Wilt u graag dat een schildersbedrijf uw kozijnen komt verven? Of zoekt u iemand die een binnenmuur van een nieuwe laag verf kan voorzien? In beide gevallen kunt u de hulp inschakelen van de vakmannen van Multibedrijf RedLum. Met de kennis en ervaring waarover wij beschikken, kunnen wij elke klus tot een goed einde brengen. Hoe klein of groot het project ook is, wij staan voor u klaar. Hierbij bieden wij u een transparante aanpak. U weet dus precies wat u van ons kunt verwachten.

Profiteer van een klantgerichte aanpak

Klanttevredenheid vinden wij bij ons schildersbedrijf zeer belangrijk. Wij zijn dan ook pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best voor u. Ons schildersbedrijf zal het kostenplaatje en uw wensen doornemen voordat wij aan de slag gaan. Mochten er onverhoopt wijzigingen doorgevoerd moeten worden, dan gebeurt dit altijd in overleg met u. U weet dus precies wat u kunt verwachten bij ons.

Schildersbedrijf

Wij houden rekening met uw wensen

U staat bij ons schildersbedrijf centraal. Wij houden dan ook rekening met uw wensen. Zo begrijpen wij dat niet elk tijdstip uitkomt voor u. Bijvoorbeeld omdat uw kinderen in de ochtend naar school moeten en u ze weg moet brengen. Daarom plannen wij bij ons schildersbedrijf altijd een afspraak in samenspraak met u in. Komt een bepaald tijdstip of een bepaalde dag niet uit, geef het aan ons door en dan houden wij hier rekening mee. Dat is de service die Multibedrijf RedLum u biedt.

Waarom u ons schildersbedrijf kiest

  • Als schildersbedrijf kunnen wij u verschillende werkzaamheden uit handen nemen
  • Hét adres voor zowel particulieren en ondernemers
  • Aantrekkelijke tarieven en een heldere aanpak
  • 1 aanspreekpunt tijdens uw project
  • Wij houden rekening met uw wensen

Nog vragen? Neem gerust contact op

Wilt u graag meer weten over ons schildersbedrijf? Of heeft u nog een andere vraag die u onze medewerkers zou willen stellen? Neem gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar. Bel naar: 06-40383713. Of stuur ons een e-mail info@multibedrijf-redlum.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Hoe kan ons schildersbedrijf u van dienst zijn?