Kozijnen

Kies ook voor een van onze vakmannen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kozijnen voor u kan plaatsen? Dan staan de vakmannen van Multibedrijf RedLum graag voor u klaar. Maar dat is niet het enige wat wij voor u kunnen doen. Zo kunnen wij u ook al uw schilderwerk uit handen nemen, het gehele jaar door. Ook voor advies en het maken van ontwerpen kunt u bij ons terecht. Waarvoor heeft u ons nodig?

Geen klus te groot of te klein

Wanneer de kozijnen van uw woning aan vervanging toe zijn, dan komen wij graag bij u langs. Maar ook voor het verven van een kozijn staan wij graag voor u klaar. Bent u een aannemer die meerdere kozijnen nodig heeft voor een woningbouwproject? Ook dan helpen de medewerkers van Multibedrijf RedLum u graag. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Hoe groot of klein uw project ook is, onze vakmannen staan voor u klaar.

Kozijnen

Kozijnen op maat

Niet elke woning of pand is hetzelfde. Het kan daarom zomaar zijn dat standaard kozijnen niet geplaatst kunnen worden in uw huis. In dat geval biedt Multibedrijf RedLum uitkomst. Wij kunnen uw kozijnen ook op maat voor u maken. Een van onze vakmannen komt graag bij u langs om alles op te meten. Daarna gaan wij aan de slag voor. Uiteraard bespreken wij vooraf met u de kosten. U weet bij ons vooraf dan ook precies wat u kunt verwachten. Dat werkt wel zo prettig.

Nog 5 van onze voordelen

  • Wij kunnen u diverse werkzaamheden uit handen nemen als multibedrijf: van het schilderen van kozijnen tot het maken ervan
  • Wij bieden u aantrekkelijke prijzen
  • Particulieren en ondernemers kunnen bij ons terecht
  • 1 aanspreekpunt tijdens uw project
  • Wij hanteren een heldere werkwijze

Graag wat meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag dat wij kozijnen op maat voor maken? Of zou u liever eerst wat meer informatie van ons willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij kunnen helpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-40383713. U kunt uiteraard ook mailen naar info@multibedrijf-redlum.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij een reactie terugsturen. Voor nieuwe kozijnen of schilderwerk moet u bij Multibedrijf RedLum zijn.