Renovatie

Wij leveren maatwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kan helpen bij renovatie? Dan zit u goed bij Multibedrijf RedLum. Wij hebben diverse disciplines onder hetzelfde dak ondergebracht. Hierdoor hebben wij verschillende vakmensen in huis. Of u nu een timmerman, architect of schilder nodig heeft voor uw renovatie, wij kunnen u helpen. Hierdoor hoeft u nog maar gebruik te maken van de diensten van 1 bedrijf. U heeft maar 1 aanspreekpunt en weet precies wat u kunt verwachten. Dat werkt voor u wel zo prettig.

Voor al uw renovatie werkzaamheden

Multibedrijf RedLum kan u verschillende renovatie werkzaamheden uit handen nemen. Zo staan wij graag voor u klaar als u uw woning wilt renoveren. Door de kennis waarover wij beschikken, kunnen wij uw huis weer in oorspronkelijke staat terugbrengen. Maar ook voor grotere klussen kunt u ons inschakelen. Bent u bijvoorbeeld een aannemer die een groot renovatie project heeft? Neem contact met ons op. Wij kunnen u vast helpen.

Klant- en servicegericht

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk bij Multibedrijf RedLum. Wij doen daarom iedere dag opnieuw ons uiterste best voor u. Om die reden hanteren wij een klantgerichte aanpak. Kiest u ons voor uw renovatie, dan zullen wij altijd vooraf alles doornemen met u. Wij zullen vervolgens de planning, het kostenplaatje en uw wensen met u bespreken. Ook stemmen wij onze werktijden met u af. De renovatie van uw pand gebeurt dan ook altijd met zo min mogelijk overlast.

5 van onze pluspunten

  • Wij bieden u altijd aantrekkelijke tarieven
  • Diverse vakmannen onder 1 dak, waardoor wij iedere renovatie naar wens kunnen uitvoeren
  • Wij houden rekening met uw wensen en behoeften
  • 1 aanspreekpunt tijdens al uw werkzaamheden
  • Zowel de particulier als de ondernemer kunnen bij ons terecht