Timmerbedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Wilt u graag een beroep doen op een timmerbedrijf? Dan wilt u uiteraard een bedrijf kiezen met kennis van zaken. Bij ons van Multibedrijf RedLum bent u dan op de juiste plek. Onze vakmannen helpen u graag. Dankzij de kennis en ervaring waarover wij beschikken, kunnen wij u elke klus uit handen nemen. Ook levert ons timmerbedrijf maatwerk. Of het nu gaat om kozijnen of meubels, wij kunnen het voor u vervaardigen.

Voor elk project kiest u Multibedrijf RedLum

Bij Multibedrijf RedLum vindt u diverse disciplines onder een dak. Ook wanneer u zoekt naar een timmerbedrijf, dan kunnen wij u helpen. Daarnaast hebben wij de expertise om u met elk karwei van dienst te zijn. Of dat nu kozijnen voor een woonhuis zijn of meerdere meubels, geen enkele klus is ons te groot of te klein. Daarnaast kunnen zowel particulieren als ondernemers bij ons timmerbedrijf terecht. Waarvoor heeft u onze hulp nodig?

Timmerbedrijf

Profiteer ook van onze klantgerichte aanpak

Wij vinden het bij Multibedrijf RedLum belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat en onze service. Daarom doen wij graag voor onze klanten dat beetje extra. Wij zullen vooraf altijd uw wensen met u doornemen. Ook vertellen wij u van tevoren wat het kostenplaatje zal zijn. Kiest u voor ons timmerbedrijf, dan komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. U weet precies wat u van ons kan verwachten. En dat is wel zo prettig natuurlijk.

Nog 5 van onze voordelen

U kunt natuurlijk ook een ander timmerbedrijf inschakelen. Waarom zou u dan voor Multibedrijf RedLum kiezen? Eenvoudig. Wij bieden u altijd het volgende:

  • Wij leveren maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs
  • Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht
  • Wij bieden u een eerlijke werkwijze
  • Diverse disciplines onder hetzelfde dak
  • Werktijden aan uw wensen aangepast

Wat kan ons timmerbedrijf voor u doen?

Wilt u graag ons timmerbedrijf inschakelen? Of wilt u graag meer weten over ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 06-40383713. Wij staan u graag te woord. Wilt u ons graag mailen? Dan kan dit naar: info@multibedrijf-redlum.nl. Wij zullen spoedig een bericht terugsturen. Wat kan ons timmerbedrijf voor u betekenen?