3D wandpanelen

3D wandpanelen zijn misschien wel de meest gebruiksvriendelijke manier van wandbekleding. De panelen zijn snel te plaatsen en u heeft er geen ingewikkelde materialen bij nodig. U kunt 3D wandpanelen kopen van verschillende materialen, zoals hout of steen. Ook kunt u kiezen uit verschillende patronen en kleuren. Dus gaat u verbouwen of renoveren? Overweeg dan het gebruiken van 3D wandpanelen. Wij vertellen u er graag meer over.

In deze ruimtes kunt u ze gebruiken

U kunt in vrijwel iedere ruimte 3D wandpanelen laten plaatsen. De panelen zijn in de meeste gevallen zelfs geschikt voor in de badkamer of voor in andere vochtige ruimtes. Hierbij moet u wel rekening houden met het materiaal van het paneel. Houtstrips zijn namelijk niet geschikt voor in de douche. 3D wandpanelen van steen kunt u zowel in de douche, als in de badkamer, als in de rest van het huis laten plaatsen.

Een muur gedeeltelijk bekleden

Veel mensen kiezen ervoor om een gehele wand te bekleden met de 3D wandpanelen. Dit zal er zeker prachtig uitzien! Maar waar veel mensen niet over nadenken, is dat het ook mogelijk is om de panelen slechts op een deel van de muur te gebruiken. Hierdoor ontstaat vaak een verrassend en zeer origineel resultaat. Houd deze optie dus zeker in gedachten!

De 3D wandpanelen plaatsen

Het plaatsen van 3D wandpanelen is erg eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft, is goede kit. U kunt de panelen direct tegen de kale muur kitten. Dit kan er echter wel voor zorgen dat de panelen in de toekomst erg lastig te verwijderen zijn, bijvoorbeeld wanneer u weer gaat renoveren. Daarom raden wij u aan om de 3D wandpanelen eerst op een houten plaat te monteren. Deze plaat kunt u dan in een keer met de panelen tegen de muur plaatsen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *