11 aug 2022
augustus 11, 2022

Bedrijfsvloer laten leggen in Zwolle

0 reacties

Waar moet u aan denken?

Verhuurt u één of meerdere bedrijfshallen in Zwolle? Ligt daar een geschikte bedrijfsvloer in? Uw toekomstige huurders willen graag snel aan de slag met hun bedrijf. Wanneer uw bedrijfsgebouwen over de juiste bedrijfsvloer beschikken, maakt dat uw bedrijfsgebouwen aantrekkelijker. Lees er meer over in dit blog.

Speciale vereisten van een restaurantvloer

Wanneer u een bedrijfshal verhuurt, hoopt u natuurlijk dat een productiebedrijf hier zijn intrede in wil nemen. Veel bedrijfstakken zijn echter gebonden aan speciale eisen: die vragen om een bepaald type vloer. Wanneer ze een bedrijfshal huren moet deze er natuurlijk wel al in liggen. Anders huren ze liever een andere hal. Een multifunctionele bedrijfsvloer maakt uw hal geschikt voor zeer uiteenlopende bedrijven. Zo heeft u meer opties bij de verhuur ervan.

Voorbeelden specifieke eisen bedrijfsvloer

Welke eisen een bedrijf aan een vloer stelt, is sterk afhankelijk af van de werkzaamheden. Eigenschappen die altijd van pas komen zijn:

  • Makkelijk schoon te maken
  • Anti-slip
  • Duurzaam en slijtvast

Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook HACCP bedrijfsvloeren, die vereist zijn bij de verwerking van voeding en medische hulpmiddelen. Ook zijn er vloeistofdichte vloeren. Deze laten geen druppel vloeistof door, waardoor ze vaak ook verplicht zijn bij het werken met chemicaliën. Deze vloeren zijn natuurlijk ook naadloos en vaak uitgerust met slimme innovaties, zoals: een opstaande rand en ronde hoeken. Dit maakt het extra makkelijk om ze schoon te houden.

Bedrijfshal wordt meer waard

Een speciale bedrijfsvloer kunt u gewoon in de prijs doorberekenen, want dit valt onder faciliteiten van een gebouw. Net als wifi, parkeerplaatsen, dubbel glas en stroompunten. Het is een investering, maar uw hal wordt meer waard en dat kunt u dus ook doorberekenen in de huurprijs.

Vaak binnen een dag gelegd

Het leggen van een nieuwe bedrijfsvloer vereist maar weinig tijd. Vaak is het zelfs binnen een dag voor elkaar: dit is dus makkelijk in te plannen. Ook wanneer uw nieuwe huurder vraagt om een bepaald type vloer is dit dus een overweging waard. Een kwestie van doorrekenen en dan snel een bedrijfsvloeren specialist inhuren, die de vloer erin legt voordat de nieuwe huurder erin komt.

Meer informatie over bedrijfsvloeren in Zwolle

Wilt u een bedrijfsvloer in Zwolle laten leggen? Vraag dan een offerte op bij een specialist in bedrijfsvloeren. Neem zo nodig contact op, dan kunnen wij u doorverwijzen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *