20 dec 2022
december 20, 2022

Escaperoom project

0 reacties

Afgewerkt met traanplaat hoekprofielen

Laatst zijn we ingehuurd om een escaperoom van meerdere kamers vorm te geven. Een erg leuk project waar we erg veel creativiteit in kwijt konden. Eén van de ruimtes was de bekende industriële staalfabriek waar de Terminator aan zijn einde komt (hopelijk geen spoiler). De uitdaging bij het ontwerpen is om dit een industriële look te geven zonder dat dit ten koste van de veiligheid gaat. Dit hebben we opgelost door hoekprofielen op maat te laten maken van traanplaat.

Traanplaat, mooi en veilig

Traanplaat staat bekend om zijn mooie uiterlijk, maar beschikt daarnaast ook over goede antislip eigenschappen. Dat kwam wel van pas omdat er zich ook een waterelement in de kamer bevond. Om in stijl te blijven en ook voor een veilige omgeving te zorgen, hebben we ook traanplaat hoekprofielen gebruikt voor de traptreden en andere hoeken.

Hoekprofielen op maat

Omdat het geen standaard ruimte was en we ook de nodige klimobjecten hebben geplaatst, hebben we alle hoeken netjes afgewerkt met traanplaat hoekprofielen. Hierdoor waren alle scherpe hoeken in één klap veilig, slijtvast en in stijl met het thema. Deze hoekprofielen hebben we netjes op maat laten maken door een metaalbedrijf. Daardoor hoefden we ze alleen nog maar te bevestigen en was de escaperoom snel gereed voor gebruik.

Hoekprofielen op maat, multi-inzetbaar

Hoekprofielen worden meestal ingezet om hoeken te beschermen tegen beschadiging of uit veiligheidsoverwegingen. Dat we ze ook een keer in konden zetten voor een creatief project was een leuke variatie. Laat ons gerust weten of u ook hoekprofielen in uw bedrijf of interieur wilt. Als multibedrijf hebben we veel ervaring opgedaan en kunnen we u altijd van een advies op maat voorzien.

Wij hebben verstand van schilderen, timmerwerk, kozijnen, renovaties en sinds kort dus ook van escaperooms. Neem daarom gerust contact op voor advies

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *