22 jun 2021
juni 22, 2021

Industriële betonvloer

0 reacties

De waarde van een industriële betonvloer

Industriële betonvloer aanleggen en afwerken

Een betonnen vloer kan veel hebben. Daarom worden ze vaak gebruikt als bedrijfsvloer, magazijnvloer en garagevloer. Op deze plekken, waar vaak zware dingen staan of zware voertuigen overheen rijden, is een dragende vloer meer dan nodig. Een betonnen vloer kan veel gewicht dragen zonder snel beschadigd te raken. Daarom is het van onschatbare waarde! Lees meer over industriële betonvloeren en hoe deze worden afgewerkt.

Duurzaam en steengoed!

Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook onder huiseigenaren neemt de populariteit van de betonvloer toe. Dit hebben deze vloeren te danken aan hun unieke en stoere uitstraling. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer sterk, stabiel en duurzaam. Met deze veerkrachtige en energiezuinige vloer in uw bedrijfsruimte kunt u zich even uitleven. Ze zijn erg stevig en bijna niet te breken, hoeveel u er ook overheen loopt. Bovendien krijgen betonvloeren na veel gebruik een nog mooiere uitstraling.

Hoe wordt een industriële vloer afgewerkt?

Na het storten van een industriële betonvloer moet deze natuurlijk afgewerkt worden. Zo krijgen deze vloeren hun strakke en naadloze karakter. De vloer wordt eerst mooi vlak gemaakt door middel van een debber of een trilspaan. Dan wordt de vloer gevlinderd. Dit houdt in dat de betonvloer door middel van een vlindermachine glad wordt afgewerkt en slijtvast wordt gemaakt. Hierna wordt de vloer geëgaliseerd en afgedicht zodat deze naadloos aansluit op de wanden en ruimte eromheen.

De laatste loodjes

Dan is het tijd voor de finishing touch! Als extra beschermlaag kan de betonvloer na afwerking ook geïmpregneerd of gecoat worden. Dit zorgt ervoor dat de vloer nog langer meegaat. Hierna is de betonvloer helemaal klaar voor gebruik in uw magazijn, werkruimte, kantoor of winkel! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een betonvloer voor uw bedrijfsruimte? Of heeft u al zo’n mooie industriële betonvloer? Deel uw ervaringen met ons via het contactformulier!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *