07 feb 2022
februari 7, 2022

Ook zelf een loods samenstellen?

0 reacties

Je loods volledig op maat laten maken

Ondernemers die veel ruimte voor opslag van goederen nodig hebben, kunnen eigenlijk niet zonder een loods. Maar het is niet altijd makkelijk om een geschikte loods te vinden die helemaal aan je wensen voldoet. Het lijkt wel alsof er altijd iets niet klopt aan een bestaande loods! De oplossing van dit probleem is zelf een loods bouwen! Je kunt hem dan zelf samenstellen. Wij vertellen meer over hoe zelf een loods samenstellen.

Waar de loods voor gebruiken?

Voordat je een loods gaat samenstellen, is het belangrijk dat je een uitgewerkt idee hebt van waarvoor je de loods gaat gebruiken. Ga je de loods bijvoorbeeld gebruiken als kantoorruimte, opslagplek of werkplaats? In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om van een loods een woning te maken! In dat geval moet de ruimte wel aan bepaalde gemeentelijke voorwaarden voldoen. Je kunt altijd met een specialist overleggen over hoe een loods samen te stellen die geschikt is voor het doel waarvoor je hem wilt gebruiken.

Constructie van de loods

Wanneer je de loods zelf gaat samenstellen, kunnen diverse materialen gebruikt worden voor de bouw van de loods. Wat is er allemaal nodig?

  • Staalconstructie
  • Panelen (dak- en wandpanelen)
  • Deuren
  • Raamkozijnen
  • Afwerking

Loods samenstellen en zelf bouwen

Om een geschikte loods neer te zetten, hoef je zeker niet altijd een bouwbedrijf in te schakelen. Je kunt ook kiezen voor zelf een loods samenstellen en hem vervolgens ook zelf te bouwen. Dan weet je zeker dat je alles van tot A to Z in eigen handen houdt. Je geeft dan je wensen voor de loods door aan het bedrijf dat het bouwpakket samenstelt, en je krijgt je loods gewoon toegestuurd. Je hoeft hiervoor niet eens bouwervaring te hebben. In het pakket bevinden zich alle materialen die je nodig hebt, inclusief de schroeven en bouten en de tekeningen en handleidingen. Met zo’n pakket kun je zelf je ideale loods bouwen!

Meer weten? Neem gerust contact met ons om je vragen te stellen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *