Schilder

Ontdek zelf onze vele mogelijkheden

Wilt u graag een schilder langs laten komen om uw kozijnen te verven? Dan staan de vakmannen van Multibedrijf RedLum graag voor u klaar. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij iedere klus tot een goed einde brengen. Of het nu een groot of klein project is, wij helpen u graag. Daarbij hanteren wij een heldere aanpak. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent, wat wel zo fijn is natuurlijk. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij gaan klantgericht te werk

Klanttevredenheid is iets wat wij bij Multibedrijf RedLum hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn daarom pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarvoor zetten wij iedere dag opnieuw een stap extra. Voordat onze schilder bij u aan het werk gaat, worden uw wensen doorgenomen. Op basis daarvan gaan wij aan de slag. Mocht er onverhoopt wat veranderen, dan wordt dit door onze schilder eerst altijd met u besproken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van ons.

Flexibel met werktijden

Wij begrijpen dat u zo min mogelijk overlast wilt hebben van onze schilder. Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen, dan is het niet handig dat wij om 7 uur ’s ochtends al bij u op de stoep staan. Daarom plant onze schilder altijd in samenspraak met u in. Komt een dag of tijdstip niet uit, geef het dan gerust aan ons door en wij houden hier rekening mee. Dat is de extra service die wij u bieden.

5 redenen om ons te kiezen

  1. Onze schilder kan u bij diverse werkzaamheden helpen
  2. Wij staan voor zowel particulieren als ondernemers klaar
  3. U vindt bij ons aantrekkelijke tarieven
  4. Multibedrijf RedLum hanteert een heldere aanpak
  5. Altijd maar 1 aanspreekpunt