Timmerman

Uw adres voor maatwerk

Wilt u graag de hulp inroepen van een timmerman? Dan wilt u natuurlijk wel iemand inschakelen met kennis van zaken. Bij Multibedrijf RedLum bent u hiervoor dan aan het juiste adres. Onze vakmannen staan graag voor u klaar. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u elke klus uit handen nemen. Ook kan onze timmerman maatwerk leveren. Zo maken wij graag meubels of kozijnen naar wens. Vakmanschap staat bij ons voorop. U krijgt bij ons dan ook altijd de kwaliteit waarnaar u op zoek bent.

Voor elke klus kiest u Multibedrijf RedLum

Bij Multibedrijf RedLum vindt u diverse vakmannen onder één dak. Ook voor een timmerman bent u aan het juiste adres. Wij hebben de benodigde kennis in huis om u met ieder karwei te helpen. Of het nu gaat om het maken van kozijnen of meubels voor een kantoor, wij staan graag voor u klaar. Geen project is ons te groot of te klein. Daarnaast staat onze timmerman klaar voor zowel de particulier als de zakelijke klant.

Profiteer van een klachtgerichte werkwijze

Klanttevredenheid is iets wat wij van Multibedrijf RedLum erg belangrijk vinden. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Onze timmerman bespreekt graag met u uw wensen voordat hij aan de slag gaat. Ook nemen wij vooraf het kostenplaatje met u door. Schakelt u onze timmerman in voor bijvoorbeeld het vervaardigen van houten meubels, dan weet u dus precies wat u kunt verwachten van ons. En dat werkt voor u, maar ook voor ons, wel zo prettig.

Onze 5 voordelen

  1. Onze timmerman kan maatwerk leveren
  2. Hét adres voor zowel particulieren als ondernemers
  3. Wij bieden u scherpe tarieven en een eerlijke werkwijze
  4. U heeft bij ons altijd maar 1 aanspreekpunt
  5. Onze werktijden kunnen aan uw wensen aangepast worden