11 mei 2022
mei 11, 2022

Verfwinkel

0 reacties

Verfwinkel voor muurverf

5 effecten met muurverf

Wilt u uw muur een nieuw uiterlijk geven? Dan bent u vast een keer toe aan verf met een mooi effect. In de verfwinkel vindt u muurverf met allerlei soorten effecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u hieronder meer over de 5 effecten die u met muurverf kunt bereiken.

1. Muurverf met vegen

Een populair effect is momenteel de betonlook. Door muurverf met vegen aan te brengen, kunt u dit effect bereiken. Met een spatel bepaalt u zelf of u grotere of kleinere vegen maakt.

2. Verf met glitters

Heeft u liever een shiny effect? Kies dan voor een glittereffect. Glitterverf kunt u aanbrengen op elk geverfd oppervlak en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Uw muren glanzen u tegemoet.

3. Muurverf met glans

Weet u al waar u uw muurverf met glans wilt gaan aanbrengen? Er zijn vele soorten glanzende verf, waarvan zijdeglans de meest glanzende is. Deze muurverf is uitstekend schoon te maken en daarom geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer.

4. Verf met fijne korrel

Vooral wanneer er barsten in uw muur zitten, biedt structuurverf uitkomst. Deze verf met korrel kan namelijk scheuren maskeren. De korrel kan variƫren van fijn tot zacht en biedt daardoor steeds een ander effect.

5. Verf met roestlook effect

Met een roestlook sluit u uitstekend aan bij de industriƫle trend van dit moment. Geef daarom niet alleen uw wanden, maar ook voorwerpen in uw huis een verroest uiterlijk.

Andere effecten met muurverf

Wilt u liever een ander effect bereiken met uw muur? Wat dacht u van een van de volgende opties?

  • Krijtverf
  • Kalkverf
  • Latexverf

Professionele muurverf

Wilt u met muurverf uw wanden de mooiste uitstraling geven? Kies dan voor professionele muurverf. Deze is in vele soorten verkrijgbaar in de verfwinkel. Heeft u nog tips over effecten die met muurverf te bereiken zijn? Stuur ze ons via het contactformulier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *