Winterschilder

Voor iedere klus een geschikte vakman

Bent u op zoek naar een winterschilder die in de koude wintermaanden uw kozijnen kan verven? Of uw woning winterklaar kan maken? Kies dan voor een vakman van Multibedrijf RedLum. Met de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij iedere klus naar wens uitvoeren. Het maakt niet uit hoe groot, of klein, uw project is, wij staan voor u klaar. Profiteer van een klantgerichte aanpak en kies ook voor Multibedrijf RedLum!

Klantvriendelijke werkwijze

Wij vinden het erg belangrijk dat wij werk afleveren waar u ook echt tevreden mee bent. Het leveren van vakmanschap en een goede service staat bij ons dan ook voorop. Onze winterschilder doet dan ook net dat beetje extra voor u. Vooraf bespreken wij uw eisen en ook het kostenplaatje wordt met u doorgenomen. Op basis daarvan gaat onze winterschilder bij u aan het werk. Mochten er zaken gewijzigd worden, dan doen wij dit altijd in samenspraak met u. U weet bij ons altijd wat u kunt verwachten. En dat is natuurlijk wel zo prettig voor u.

Werktijden wanneer het u uit komt

Onze winterschilder houdt rekening met uw wensen. Daarop passen wij onze werkwijze aan. Zo snappen wij dat niet elk tijdstip geschikt is voor u. Bijvoorbeeld omdat uw kinderen naar school gebracht moeten worden. Of omdat u zelf een afspraak heeft staan. Daarom passen wij onze werktijden op u aan. Geef uw wensen aan ons door en wij zullen er rekening mee houden. Op deze manier wordt de overlast van onze winterschilder tot een minimum beperkt. Dat is wat ons als schildersbedrijf uniek maakt.

5 van onze pluspunten

  • Als winterschilder kunnen wij vakkundig winterklaar maken of tijdens de koude wintermaanden uw kozijnen verven
  • Wij staan voor zowel zakelijke als particulieren klanten klaar
  • U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke tarieven en een heldere aanpak
  • Wij hanteren 1 vast aanspreekpunt voor elk project
  • Uw wensen staan bij Multibedrijf RedLum centraal