Schildersbedrijf Blaricum

Diverse disciplines onder 1 dak

Zoekt u naar een schildersbedrijf in Blaricum? Kies dan voor Multibedrijf RedLum. Wij zijn niet zomaar een schildersbedrijf. Onze vakmensen kunnen u ook diverse andere werkzaamheden uit handen nemen. Zo zijn wij tevens uw timmerman, architect en projectbegeleider in Blaricum. Geen project is ons te groot of te klein. Verder helpen wij zowel particulieren als zakelijke klanten. Wat mogen wij voor u betekenen?

Hulp bij elk project

Zoekt u als particulier een schilder die de wanden van uw woning van een nieuwe laag verf kan voorzien? Dan staan de vakmannen van Multibedrijf RedLum graag voor u klaar in Blaricum. Zoekt u juist een schildersbedrijf dat bij een groot project kan helpen? Ook dan zijn wij uw adres. Met onze kennis en ervaring weten wij voor elk project de juiste vakman te vinden. Daarnaast kunnen wij ook begeleiding bieden van A tot Z. Een van onze architecten kan uw bouwtekening ontwerpen. En een van onze projectbegeleiders staat u bij tijdens de uitvoering hiervan.

Klantgerichte en heldere aanpak

Naast het ruime dienstenaanbod dat ons schildersbedrijf in Blaricum aanbiedt, leveren wij ook een uitstekende service. Wij hanteren een klantgerichte werkwijze. Ons schildersbedrijf gaat dan ook volgens uw wensen te werk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het voor u ook helder is wat onze planning is en wat het kostenplaatje bedraagt. Daarom bespreken wij dit altijd vooraf met u. Kiest u voor ons in Blaricum, dan weet u precies wat u kunt verwachten.

Waarom ons schildersbedrijf in Blaricum?

Wij weten als schildersbedrijf dat er veel concurrentie is in Blaricum. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Naast dat u bij ons diverse disciplines op hetzelfde adres vindt, bieden wij u meer dan dat:

  • Van renovatie tot het verven van kozijnen, wij nemen het u graag uit handen
  • U vindt bij ons altijd scherpe tarieven
  • Wij passen onze werktijden aan uw wensen aan
  • Ook geven we graag vakkundig advies dat past bij uw situatie
  • U heeft bij ons altijd maar 1 aanspreekpunt