Schildersbedrijf Veenendaal

Een bedrijf voor al uw klussen

Multibedrijf RedLum is uw adres wanneer u zoekt naar een schildersbedrijf in Veenendaal. Maar dat is niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Ook wanneer u een architect of projectbegeleider zoekt, dan kunnen wij u in Veenendaal helpen. Bij ons schildersbedrijf zijn verschillende disciplines onder 1 dak ondergebracht. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw schildersbedrijf in Veenendaal voor:

Uiteraard kunnen wij als schildersbedrijf u met diverse schilderklussen helpen in Veenendaal. Uw kozijnen en deuren voorzien wij graag van een likje verf. Daarnaast hebben wij de kennis in huis om meer voor u te kunnen betekenen:

  • Als ervaren timmerman kunnen wij houten meubels naar uw wensen maken
  • Ook verbouwingen en renovatie kunnen wij u uit handen nemen
  • Vloeren en wanden kunnen wij vakkundig voor u afwerken
  • Het onderhoud van uw woning verzorgen wij ook graag
Dit is maar een greep uit ons dienstenaanbod. Wij kunnen u van A tot Z begeleiden. Voor meer informatie hierover bel of mail ons.

Particulieren en zakelijke klanten

Als schildersbedrijf hebben wij de benodigde kennis in huis om elk project tot een goed eindresultaat te brengen. Wij kunnen u in Veenendaal helpen wanneer u een schilder zoekt voor uw woonhuis. Maar ook wanneer u een projectbegeleider zoekt, dan zijn wij uw adres. Voor grote maar ook zeker kleine klussen hebben wij de juiste vakmensen in huis. Waarnaar bent u op zoek?

5 punten om voor ons te kiezen

Wij onderscheiden ons van onze concurrentie in Veenendaal door net dat beetje extra aan te bieden aan onze klanten. Kiest u voor ons schildersbedrijf in Veenendaal, dan profiteert u altijd van het volgende:

  1. Of u een schildersbedrijf of juist een timmerbedrijf zoekt, u vindt bij ons diverse specialismes onder 1 dak
  2. Wij bieden u altijd de scherpste prijs
  3. Een klantgerichte en transparante aanpak
  4. Werktijden die op u aangepast worden
  5. Vakkundig advies waar u echt wat mee kunt