Schildersbedrijf Apeldoorn

Uw multibedrijf voor ieder project

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Apeldoorn dat net dat beetje extra doet? In dat geval bent u bij Multibedrijf RedLum aan het juiste adres. Onze winterschilder bijvoorbeeld maakt uw woning graag winterklaar. U kunt ons inschakelen als schildersbedrijf. Maar wij doen zoveel meer dan dat. Of het nu gaat om timmerwerk, onderhoud of het ontwerpen van een bouwtekening, wij kunnen het voor u doen in Apeldoorn.

Uitgebreid dienstenaanbod

Als ervaren schildersbedrijf kunnen wij u bij verschillende werkzaamheden helpen. Of het nu gaat om het verven van kozijnen of wanden, wij draaien onze hand er niet voor om. Als multibedrijf kunnen wij u meer uit handen nemen in Apeldoorn. Denkt u hierbij aan:

  • Projectbegeleiding
  • Onze timmerman maakt meubels op maat voor u
  • U kunt onze architect inschakelen om een ontwerp te maken
  • Ook verbouwingen voeren wij graag voor u uit

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van ons schildersbedrijf? Neem in dat contact op en we vertellen u graag meer.

Hulp bij elke klus

Wij staan als schildersbedrijf in Apeldoorn voor zowel particuliere als zakelijke klanten klaar. U kunt onze schilder bijvoorbeeld inschakelen om uw wanden van een nieuw laagje verf te voorzien. Zoekt u echter iemand die u kan helpen bij een grote renovatie klus? Ook dan zijn wij uw adres in Apeldoorn. Verder kunt u ons als aannemer inschakelen wanneer u op zoek bent naar een projectbegeleider. Kortom, wat uw klus ook is, wij helpen u graag.

5 pluspunten van ons schildersbedrijf in Apeldoorn

  1. Of u nu een timmerbedrijf of projectmanager zoekt, u vindt bij ons verschillende disciplines onder 1 dak
  2. U profiteert bij ons schildersbedrijf altijd van de scherpste prijs
  3. Wij houden ook echt rekening met uw wensen
  4. Vakkundig advies waar u werkelijk wat aan heeft
  5. 1 aanspreekpunt tijdens onze werkzaamheden in Apeldoorn

Schildersbedrijf Apeldoorn

Contact opnemen?

Wanneer u nog vragen heeft of ons schildersbedrijf wilt inschakelen, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over wat er mogelijk is in Apeldoorn. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 06-40383713. Of zend een e-mail:<a href=”mailto:info@multibedrijf-redlum.nl”>info@multibedrijf-redlum.nl</a>. Wat kunnen wij als schildersbedrijf in Apeldoorn voor u betekenen?