Schildersbedrijf Barneveld

Alles onder 1 dak

Op zoek naar een schildersbedrijf in Barneveld? Dan kunnen wij van Multibedrijf RedLum u uitstekend van dienst zijn. Wij nemen u graag al uw schilderwerk uit handen. Maar wij zijn meer dan een schildersbedrijf. Ook als timmerman of projectbegeleider kunnen wij bij u aan de slag. Bij ons vindt u alle zaken die komen kijken bij de (ver)bouw van uw woning onder 1 dak: van architecten tot echte vakmensen. Hoe kunnen wij u in Barneveld helpen?

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wanneer u graag een schildersbedrijf in Barneveld inschakelt, dan kunnen wij van Multibedrijf RedLum u helpen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u bij meerdere zaken van dienst te zijn. In Barneveld staan wij als schildersbedrijf ook voor u klaar als:

  • Timmerman. Wij nemen al uw timmerwerk uit handen. Ook kunnen wij meubels op maat maken
  • Winterschilder. Voor het winterklaar maken van uw woning
  • Begeleider van projecten
  • Hulp bij verbouwingen en renovatie

U staat bij ons centraal

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Multibedrijf Redlum. Of u onze schilder nu inschakelt of ons timmerbedrijf, wij houden altijd rekening met uw wensen. Vooraf worden deze door ons schildersbedrijf in kaart gebracht. Ook het kostenplaatje wordt met u doorgenomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent in Barneveld. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

5 redenen om voor ons te kiezen

  1. Van het plaatsen van kozijnen tot renovatie, wij nemen het u graag uit handen
  2. U kunt ons schildersbedrijf voor elk project, groot of klein, inschakelen
  3. Ons bedrijf is niet alleen uw adres voor vakmannen in Barneveld, maar ook onze architecten, adviseurs en projectbegeleiders staan voor u klaar
  4. Wij hanteren een transparante werkwijze, waardoor u weet waar u aan toe bent
  5. Redlum houdt rekening met u. Onze werktijden passen wij op uw wensen aan