Schildersbedrijf Bussum

Vakmannen voor elke klus

Wanneer u een schildersbedrijf in Bussum nodig heeft, dan wilt u natuurlijk iemand inschakelen met kennis van zaken. Kiest u voor ons schildersbedrijf, Multibedrijf RedLum, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij kunnen niet alleen als schilder in Bussum optreden, maar ook aan de slag gaan als architect of timmerman. U heeft zo nog maar 1 bedrijf nodig voor al deze werkzaamheden. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten.

Profiteer ook van onze klantgerichte werkwijze

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij ons schildersbedrijf. Multibedrijf RedLum onderscheidt zich van onze concurrenten in Bussum door u net dat beetje extra te bieden. Naast een ruim dienstenpakket leveren wij ook een uitstekende service, al zeggen we dat zelf. Zo houden wij altijd rekening met uw wensen en passen wij onze werktijden aan u aan. Profiteer ook van een klantgerichte aanpak en kies ons schildersbedrijf in Bussum.

Hét adres voor de zakelijke en particuliere klant

Door de expertise die wij in huis hebben, kunnen wij elk project, groot of klein, in Bussum tot een goed einde brengen. U kunt bijvoorbeeld ons schildersbedrijf inschakelen om de kozijnen van uw woning opnieuw te verven of laat onze winterschilder ze winterklaar maken. Zoekt u juist iemand die u als aannemer kan helpen bij een groot renovatie project? Ook dan kunnen wij u helpen. Waarvoor schakelt u ons in?

Nog 5 redenen om voor ons te kiezen

U kunt natuurlijk ook een andere schilder of timmerman in Bussum inschakelen. Daarmee zou u echter uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Wij bieden u namelijk altijd het volgende:

  1. Naast schildersbedrijf zijn wij ook een timmerbedrijf. Ook hebben wij diverse andere specialisten in dienst, zoals architecten en projectbegeleiders
  2. Wij houden rekening met uw wensen tijdens het plannen van een afspraak
  3. U bent bij ons verzekerd van een heldere werkwijze
  4. Wij bieden u scherpe prijzen voor hoogwaardige kwaliteit
  5. Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren hier goed naar