Schildersbedrijf Ede

Nog maar één adres nodig

Een schildersbedrijf in Ede nodig? Kiest u dan voor het vakmanschap van Multibedrijf RedLum. Als schildersbedrijf hebben wij geruime kennis en ervaring in huis. Maar dat is niet het enige waarbij wij hulp kunnen bieden. Zo staan wij ook bij timmerwerk en renovatie voor u klaar in Ede. Maar ook voor het totaalonderhoud van uw woning kunt u ons inschakelen. Wij kunnen u deze werkzaamheden volledig uit handen nemen. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Voor kleine of grote klussen

Zoekt u naar een schildersbedrijf in Ede die uw kozijnen van een nieuw likje verf kan voorzien? Of zoekt u juist een timmerbedrijf dat u kan helpen bij een groot renovatie project? In beide gevallen bieden de vakmensen van Multibedrijf RedLum uitkomst in Ede. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u bij grote en kleine projecten te helpen. Of u als ondernemer nu een schildersbedrijf zoekt of als particulier, wij staan graag voor u klaar.

Wij houden rekening met uw wensen

Of u nu onze schilder of timmerman inschakelt, wij zorgen ervoor dat wij altijd een eindresultaat leveren waar u tevreden mee bent in Ede. Vooraf neemt ons schildersbedrijf daarom uw wensen door. Deze houden wij in acht tijdens onze werkzaamheden. Op deze manier leveren wij werk af waar u ook echt tevreden mee kunt zijn. Of het nu gaat om onze winterschilder of ons timmerbedrijf, wij leveren altijd kwaliteit.

5 van onze pluspunten

  1. Als multibedrijf kunnen wij u diverse werkzaamheden uit handen nemen in Ede
  2. Naast schildersbedrijf zijn wij ook uw adres voor projectbegeleiders en architecten
  3. Altijd maar 1 aanspreekpunt voor al uw projecten
  4. U profiteert van een heldere aanpak en scherpe tarieven
  5. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten