Schildersbedrijf Hilversum

Nog maar 1 bedrijf voor alles

Heeft u een schildersbedrijf in Hilversum nodig? Dan wilt u er zeker van zijn dat u een professional inschakelt. Kies in dat geval voor Multibedrijf RedLum. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij op verschillende vlakken hulp bieden. Wij hebben namelijk diverse disciplines onder 1 dak ondergebracht. Naast een schildersbedrijf hebben wij bijvoorbeeld ook architecten, projectbegeleiders en timmerlieden in dienst. Wie heeft u nodig in Hilversum?

Ruime werktijden

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk bij ons schildersbedrijf. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u in Hilversum. Wij begrijpen dat u zo min mogelijk overlast wilt van onze schilder of timmerman. Daarom bespreken wij graag vooraf met u welk tijdstip en datum u het beste uitkomt. Daarop passen wij onze werktijden aan. Heeft u bijvoorbeeld nog kleine kinderen? En wilt u dat wij wat later op de ochtend langskomen? Dat is geen enkel probleem bij ons schildersbedrijf in Hilversum.

Vakmensen voor elke klus

Wij zijn een veelzijdig schildersbedrijf. Of het nu gaat om nieuwe kozijnen of juist het schilderen hiervan, wij kunnen het voor u uitvoeren. Ook hebben wij een speciale winterschilder die uw woning winterklaar kan maken. Verder kunnen wij bij verbouwingen en renovatie projecten helpen. Daarnaast staan wij klaar voor de particuliere en zakelijke klant in Hilversum. Voor elk project, groot of klein, moet u bij Multibedrijf RedLum zijn.

Onze kracht

U kunt natuurlijk ook voor een ander schildersbedrijf of timmerbedrijf kiezen in Hilversum. Maar daarmee doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Wij bieden u namelijk altijd het volgende:

  1. Verschillende vakmensen en disciplines onder 1 dak
  2. Wij passen de werktijden aan uw wensen aan
  3. Wij bieden scherpe prijzen
  4. Uw wensen, onze uitdaging. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aan uw eisen voldoet
  5. Wij hebben een transparante aanpak, waardoor u weet waar u aan toe bent