Schildersbedrijf Lunteren

1 adres voor al uw klussen

Wilt u graag de hulp inroepen van een schildersbedrijf in Lunteren? En wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Kies dan voor Multibedrijf Redlum. Dankzij onze ervaring zijn wij niet zomaar een schildersbedrijf. Ook diverse andere werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren in Lunteren. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden of het begeleiden van een bouwproject. U hoeft nog maar de hulp in te roepen van 1 bedrijf en dat is doorgaans wel zo overzichtelijk.

Ontdek ons uitgebreide dienstenaanbod

Wij hebben als schildersbedrijf ruime ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij in Lunteren u op verschillende vlakken helpen. Denkt u hierbij aan:

  • Als schilder kunnen wij uw kozijnen van een nieuwe laag verf voorzien, maar ook als winterschilder staan wij graag voor u klaar
  • Ons timmerbedrijf kan diverse meubelen voor u op maat maken
  • Onze architect kan een ontwerp maken voor uw renovatie
  • Onze projectmanagers begeleiden uw project van A tot Z

Dit is maar een geep uit ons dienstenaanbod. Wilt u meer weten over wat ons schildersbedrijf in Lunteren voor u kan doen? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag.

Wij houden rekening met u

U staat bij ons centraal als klant uit Lunteren. Wij doen dan ook graag dat beetje extra voor u. Voordat ons schildersbedrijf bij u aan het werk gaat, nemen wij altijd uw wensen met u door. Ook het kostenplaatje bespreken wij vooraf met u. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten van onze schilder of timmerman. Dat werkt niet alleen voor u prettig, maar ook zeker voor ons.

Daarom ons schildersbedrijf in Lunteren

Er zijn ook andere schildersbedrijven die u in Lunteren kunt inschakelen. Kiest u echter niet voor ons schildersbedrijf, dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort, omdat:

  1. Wij altijd de scherpste tarieven bieden voor kwaliteit
  2. Ons bedrijf voor elke klus de juist vakman in huis heeft
  3. Wij zowel particulieren als zakelijke klanten helpen
  4. Onze vakmensen flexibele werktijden bieden
  5. U altijd 1 aanspreekpunt heeft