Schildersbedrijf Naarden

Alles onder één dak

Op zoek naar een schildersbedrijf in Naarden? Dan bent u hiervoor bij Multibedrijf RedLum aan het juiste adres. Dankzij onze kennis en ervaring kan ons schildersbedrijf u diverse schilderwerkzaamheden uit handen nemen. Wij doen echter meer voor u in Naarden. Ons bedrijf brengt diverse disciplines onder een dak. Zo hoeft u nog maar een bedrijf in te schakelen, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Dat werkt wel zo prettig voor u.

Uw schildersbedrijf in Naarden

Als schildersbedrijf voorzien wij uw kozijnen graag van een likje verf. Maar wij kunnen meer voor u doen in Naarden. Zo kunnen wij u ook bij het volgende helpen:

  • Als timmerbedrijf kunnen wij vakkundig timmerwerk leveren op maat
  • Het totaalonderhoud van uw woning kunnen wij voor u uitvoeren
  • Onze winterschilder staat ook tijdens de koude wintermaanden voor u klaar
  • Wij zijn tevens uw adres voor ontwerp en advies

Werktijden op u aangepast

Wanneer u een schildersbedrijf nodig heeft, dan wilt u hier natuurlijk zelf zo min mogelijk overlast van hebben in Naarden. U moet uw kinderen naar school brengen en heeft liever niet dat onze schilder dan in de weg loopt. Dat snappen wij bij Multibedrijf RedLum maar al te goed. Kiest u voor ons schildersbedrijf in Naarden, dan overleggen wij altijd wanneer u het beste uitkomt. Onze werktijden passen wij daarop aan. Vroeg in de ochtend? Of juist wat later op de middag? Dat is geen enkel probleem bij ons.

5 van onze voordelen

U kunt ook voor een ander schildersbedrijf kiezen. Waarom zou u dan onze timmerman of schilder inschakelen in Naarden? Simpel. Omdat u bij ons van het volgende profiteert:

  1. U vindt bij ons aantrekkelijke prijzen en een transparante aanpak
  2. Van renovatie tot onderhoud, wij kunnen het voor u regelen
  3. Hét adres voor zowel particulieren en ondernemers
  4. Wij houden rekening met uw wensen
  5. U heeft bij ons altijd een en hetzelfde aanspreekpunt