Schildersbedrijf Utrecht

Eén bedrijf voor al uw werkzaamheden

Wilt u graag de hulp inroepen van een schildersbedrijf in Utrecht? Dan zijn wij van Multibedrijf RedLum uw adres. Maar wij kunnen meer doen voor u dan dat. Wij van Multibedrijf RedLum zijn niet alleen een schildersbedrijf. Wij hebben diverse vakmannen in dienst, zoals een schilder en timmerman. Maar wanneer u een architect of projectbegeleider zoekt, of graag advies wilt, dan staan wij in Utrecht ook graag voor u klaar. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Flexibele werktijden aangepast aan u

Wij begrijpen als schildersbedrijf in Utrecht dat u zo min mogelijk overlast wilt hebben van de werkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen, dan wilt u liever niet dat wij om ’s ochtends om 7 uur voor de deur staan, terwijl u nog uw kinderen moet aankleden en naar school brengen. Daarom houden wij als schildersbedrijf hier rekening mee. Samen bespreken wij graag met u vooraf welke tijden en dagen u het beste uitkomen. Ook proberen wij de overlast in Utrecht zoveel mogelijk te beperken.

Hét adres voor particulieren en zakelijke klanten

Heeft u een projectbegeleider nodig voor uw bouwproject in Utrecht? Dan hebben wij de juiste mensen in huis. Maar ook als u een schilder zoekt voor het schilderen van uw kozijnen, dan staan wij als schildersbedrijf graag voor u klaar. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om elk project tot een goed einde te brengen. Grote of kleine werkzaamheden, wij van Multibedrijf RedLum zijn uw adres in Utrecht.

Daarom ons schildersbedrijf in Utrecht

  • Van een timmerman tot een winterschilder, wij hebben diverse vakmannen in dienst
  • Door de kennis die wij in huis hebben, kunnen wij u helpen bij diverse werkzaamheden: van renovatie tot maatwerk
  • Wij kunnen van A tot Z begeleiding bieden
  • U profiteert bij ons schildersbedrijf altijd van scherpe tarieven en een heldere werkwijze
  • Onze werktijden worden aan uw wensen aangepast